tiistai 24. marraskuuta 2009

Elämää Balilla

Viimeisestä kirjoituksesta onkin jo ehtinyt vierähtää aikaa, paljon on ehtinyt tapahtumaan ja elämisestä Balilla on tullut jo jonkinlainen rytmi. Opiskelukin on mennyt mukavasti ja välitentitkin meni laakista läpi eli superiivon lanseeraama "lukematta läpi" toimi jälleen kerran. Vapaa-aikaa on hieman häirinnyt yliopiston tiukka läsnäolopakko (75%). Uskomme kuitenkin että niissä on huomattavasti neuvotteluvaraa, nimet pyritään kirjoittamaan listaan jokaiselle päivälle.

Suosittelen jokaiselle Balilla asustelevalle pieniä täsmä lomia, sillä lennot esim. air asialla ovat todella edullisia. Itse olin loman aikana singaporessa ja kuola lumpurissa hakemassa uutta 2 kuukauden viisumia. Mustakaa varata reilusti massia matkabudjettiin sillä singapore on todella kallis paikka, varsinkin jos meinaa maistella alkoholia. Kannattaa muistaa myös singaporen tiukka sakkopolitiikka. Jo pelkästä julkisella paikalla virtsaamisesta napsahtaa 2500 euron sakot, tai ainakin mahtavat aploodit;).

Asunnon hankintaan kannattaa panostaa heti alussa kunnolla. Lähes kaikki muut vaihtarit ovat joutuneet muuttamaan tämän kolmen kuukauden aikana syystä taikka toisesta. Meillä on ilmeiseti käynyt tuuri tai sitten alussa nähty vaiva ja sinnikkyys kannatti. Jokatapauksessa villa pergola on ollut meille nappi valinta.

Pergolaa on luultu baariksi, eräs vaihtari oli kuunnellut juttua pergolasta ja oli kysäissyt "onko se pergola joku baari?". Jopa kerobokanin taksikuskit tietää että pergola ei ole baari, sillä kun kaveri oli sanonut taksikuskille osoitteeksi villa pergolan oli kuski kysäissyt "mennäänkö kaupan kautta?" ja suositellut K-marttia halvemman oluen vuoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti